Благодійники подарували Михнівському ліцею 5 ноутбуків

Автор 17 лютого 2023, 14:40

У лютому 2023 року Михнівський ліцей, що у Шепетівському районі, отримав від компанії Xpand Ukraine благодійну допомогу: 5 ноутбуків з ліцензійним програмним забезпеченням Windows 10 Pro. Про це повідомили у Ізяславській міській раді.

У 2020 році колектив Михнівського ліцею Ізяславської міської ради взяв участь у всеукраїнському проєкті «ЩО? Освіта!», який проводився з метою покращення процесу дистанційного навчання, допомоги у впровадженні сучасних ефективних методик автоматизації та систематизацїї навчального матеріалу.

30 листопада 2020 року заклад було оголошено переможцем у всеукраїнському проєкті «ЩО? Освіта!» і тоді розпочалася співпраця. Працівники компаній партнерів організовували і проводили зустрічі, безкоштовні консультації, навчання педагогів для роботи в онлайн-середовищі. Разом створили простір для навчання, тестували нові можливості цього середовища, отримували необхідну допомогу.

Результатом співпраці стала організація дистанційного навчання на платформі Microsoft Teams всієї школи. Цю платформу вчителі також почали використовувати і при очному навчанні.

0
репостів
0
репостів