Юні шепетівські орнітологи здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі

Автор 04 січня 2023, 15:15

Вихованці гуртка «Декоративне птахівництво» Шепетівського ЦЕНТУМ під керівництвом Ковальчук Альони Олександрівни здобули перемогу у щорічному Всеукраїнському конкурсі «Ластівка міська - птах року 2022».

Конкурс проводився Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді та Українським товариством охорони птахів з метою привернення уваги учнівської молоді до проблем охорони птахів та їх природних біотопів, залучення учнів до активної природоохоронної роботи. У 2022 році в оргкомітет конкурсу надійшло понад 1000 проєктів.

У рамках конкурсу педагогом спільно з вихованцями було сплановано та проведено низку заходів: вивчення біології ластівки міської шляхом організації екскурсій, різноманітні конкурси, тематичні заняття, бесіди. Крім того, було проведено масштабну природоохоронно-просвітницьку роботу.

На підставі висновків журі Конкурсу визнано переможцями і нагороджено грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України та Українського товариства охорони птахів вихованців гуртка «Декоративне птахівництво» за зайняте I місце.

Бажаємо всім учасникам творчого натхнення, наснаги та нових перемог!

Шепетівський ЦЕНТУМ

0
репостів
0
репостів