У Шепетівській лікарні призначили нового завідувача терапевтичного відділення

Автор 06 грудня 2023, 14:46
Ляшкова Олена Валентинівна Ляшкова Олена Валентинівна

У КП«Шепетівська багатопрофільна лікарня» тривають кадрові перестановки. Після призначення нового завідувача педіатричного відділення, днями було нового керівника отримало  терапевтичне відділення №1. Про це повідомили на сторінці лікарні.

Новопризначеним завідувачем терапевтичного відділення №1 Шепетівської багатопрофільної лікарні з 1 грудня 2023 року стала лікар-терапевт вищої кваліфікаційної категорії Ляшкова Олена Валентинівна.

У 2000 році закінчила Вінницький Державний медичний університет ім. М.І. Пирогова. Далі була інтернатура.

З 2001 року працювала на посаді завідувача приймального відділення.

З 2007 року працювала лікарем-ендокринологом вищої кваліфікаційної категорії у поліклініці.

З 2010 р. – лікар-терапевт вищої кваліфікаційної категорії у відділенні відновного лікування, за сумісництвом лікар-ендокринолог.

З 2021 р. – завідувач відділення реабілітації.

У період пандемії працювала у складі ковідних бригад та надавала допомогу хворим на COVID-19.

Лікар характеризуються високим професіоналізмом, відповідальністю, чуйністю до проблем своїх пацієнтів, яким завжди надає своєчасну медичну допомогу на високому рівні у відповідності з усіма світовими стандартами і рекомендаціями.

Регулярно підвищує свій професійний рівень, проходячи курси підвищення кваліфікації, відвідуючи вебінари та вивчаючи спеціалізовану літературу.
У своїй практиці використовує найновітніші схеми обстеження та лікування хворих.

Адміністрація та колектив лікарні вітають Олену Валентинівну з призначенням на посаду та бажають професійних успіхів, невичерпної енергії миру та процвітання!

0
репостів
0
репостів