У Шепетівській лікарні призначили нового завідувача педіатричного відділення

Автор 29 листопада 2023, 12:21

Завідувачем педіатричного відділення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» з 21 листопада 2023 року призначено лікаря-педіатра Бордіян Анжелу Петрівну. Про це повідомили на сайті медичного закладу.

Прогресивний та перспективний лікар, працюючи у нашій лікарні, отримала велику довіру та багато схвальних відгуків від пацієнтів та підтримку від колег.

Анжела Петрівна закінчила Буковинський державний медичний університет у 2020 році, де здобула кваліфікацію лікаря-спеціаліста за спеціальністю "Педіатрія".

З грудня 2022 року працює з маленькими пацієнтами Шепетівської багатопрофільної лікарні.

Лікар систематично підвищує свою кваліфікацію, беручи активну участь у конференціях, семінарах та вебінарах, проходячи курси тематичного удосконалення та вивчаючи професійну літературу.

Цінує свою роботу за те, що має можливість працювати з дітьми, яких любить за щирість посмішки та безпосередність.

У своїй професійній діяльності керується індивідуальним підходом діагностики та лікування, тому знайде підхід до кожного малюка, навіть до самого примхливого.

То ж бажаємо Анжелі Петрівні успіхів та професійних звершень на новій посаді! Нехай діти відповідають Вам посмішкою, а батьки радіють здоров’ю малюків!

0
репостів
0
репостів