Хмельницькі атомники передали важливе реабілітаційне обладнання для дітей Ізяслава

Автор 06 лютого 2023, 11:36

Наприкінці минулого року організація молоді Хмельницької АЕС започаткувала благодійну ініціативу зі збору коштів для вихованців двох реабілітаційних закладів Хмельниччини. Протягом декількох тижнів скриньки для збору коштів мандрували від одного до іншого підрозділу ХАЕС. Долучилися до ініціативи і нетішинські поліцейські, рятувальники та нацгвардійці.

Зі щирим серцем нетішинці передали кошти на необхідне обладнання для Ізяславського навчально-реабілітаційного центру та Нетішинського центру комплексної реабілітації «Мрія».

Минулого тижня атомникам вдалося втілити ще одне прохання реабілітаційного центру Ізяслава. За кошти благодійників-учасників благодійної акції придбали унікальну кабіну кінезотерапії з розвантажувальною системою та систему «Павук».

Обладнання для відновного лікування та проведення індивідуальної кінезотерапії вже встановили, й дітки з радістю займаються разом із реабілітологами. Кінезотерапія у стані напіввагомості дозволяє максимально розвантажити м’язи, працювати з будь-якими м’язами і суглобами.

Під час візиту працівники навчально-реабілітаційного центру показали гостям, яку користь приносить обладнання, подароване атомниками у грудні. Вертикалізатор та ходуни допомагають діткам розвиватися та пізнавати світ.

Невеличкі кроки на шляху до повноцінного життя – результат копіткої роботи багатьох людей. Дякуємо кожному працівнику Хмельницької АЕС, які підтримують благодійні ініціативи та роблять світ кращим!

Хмельницька АЕС

0
репостів
0
репостів