Розділ Культура

У міському будинку культури відбувся творчий вечір Івана Кабація

Автор 26 лютого 2020, 20:02

Сьогодні, 26 лютого, у міському будинку культури відбувся творчий вечір керівника муніципального естрадно-духового оркестру. 

Іван Кабацій – вже не перший рік керівник та диригент муніципального естрадно-духового оркестру міста Шепетівка, і сьогодні відзначає свій 50-річний ювілей.

Міський голова Михайло Полодюк від імені Шепетівської територіальної громади, депутатського корпусу міської ради, виконавчого комітету привітав ювіляра із Днем народження:

Шепетівчанам пощастило, що Вас «закинула» доля у наше місто. Нам, як представникам міста та міської ради можна пишатися людьми, талантами, які живуть у Шепетівці. Ми Вас шануємо, любимо, поважаємо. За добросовісну працю, за вагомий внесок в розвиток міської культури, за те, що прославляєте і підтримуєте її в нашому місті і за її межами нагороджуємо Почесною грамотою Шепетівської міської ради та Грамотою Управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації.

Заступник міського голови Наталія Стасюк, приєднуючись до привітань, побажала іменнику добра, здоров’я і ще багато-багато років тішити, доносити насолоду людям своїми творами. Також Наталія Василівна подякувала підлеглим та колегам Івана Кабація, муніципальному естрадно-духового оркестру, усім музикантам за те, що протягом останніх 10 років вони поряд із ним.

Також до привітань долучились колеги-музиканти із міста Полонне. У присутності шанувальників музиканта учасники гурту «Концерт» (м.Полонне) подякували міському голові Михайлу Полодюку і депутатам міської ради за розуміння необхідності підтримки розвитку культури, адже місто Шепетівка має ким пишатися. У подарунок гурт «Концерт» виконав спільно із ювіляром музичний твір.

Протягом усього творчого вечора Іван Іванович Кабацій приймав вітання від своїх колег та друзів і спільно із друзями-музикантами дарував глядачам музичні твори.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів