Розділ Культура

Працівників культури вітали з професійним святом

Автор 09 листопада 2019, 07:33

Вчора, напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в малій актовій залі міського будинку культури відбувся урочистий захід. Про це повідомила прес служба Шепетівської міської ради.

З професійним святом працівників культури привітав міський голова Михайло Полодюк. Він висловив подяку усім хто протягом року створює свято та дарує радість людям, працює задля гарного дозвілля шепетівчан і гідно представляє місто на всеукраїнському рівні. Михайло Іванович наголосив на важливості збереження національної ідентичності та зауважив, що саме працівники культури та майстри народного мистецтва зберігають духовність та самобутність українського народу. Міський голова побажав учасникам свята щастя, здоров’я, творичих успіхів та незламної сили в досягненні нових вершин.

Почесними грамотами Шепетівської міської ради міський голова відзначив кращих працівників культури та народного мистецтва Шепетівки, творчі колективи міста та міські заклади культури. Також працівників галузі нагородили відзнаками вищих державних органів та подарунками.

Усіх присутніх з прийдешнім святом привітали заступник міського голови Наталія Стасюк та начальник відділу культури Шепетівської міської ради Світлана Джус, яка привітала колег з професійним святом та відзначила ветеранів у сфері культури подяками. Також участь в урочистому заході взяли перший заступник міського голови Володимир Вихівський та керуючий справами виконавчого комітету Шепетівської міської ради Василь Рачук.

Захід продовжився концертом за участі міських закладів культури та творчих колективів.

Останнє редагування 09 листопада 2019, 03:37
0
репостів
0
репостів