Розділ Культура

У Шепетівці урочисто привітали захисників і захисниць та влаштували концерт

Автор 29 вересня 2023, 17:01

29 вересня, напередодні відзначення Дня захисників і захисниць України, у міському будинку культури відбулись урочистості та концерт. Детальніше про заходи розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Міський голова Віталій Бузиль привітав воїнів захисників, зазначив, що у цей день ми шануємо українських воїнів та дякуємо за незламну мужність боронити Україну зі зброєю, ціною власного життя, віддаючи найдорожче, а також вшановуємо тих, хто загинув за наше право жити.

За віддану службу й професіоналізм Віталій Бузиль відзначив військовослужбовців, правоохоронців, рятівників та представників Служби Безпеки України Почесними грамотами Шепетівської міської ради й подарунками.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя за свободу та мир в Україні. Право покласти квіти на Алею Слави захисників – земляків, які втратили життя, виконуючи свій військовий обов’язок, ставши на захист Батьківщини, було надано учням Шепетівського НВК№3 у складі «Загальноосвітня школа І-III ступенів ім.Н.Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою».

Цього дня учні навчальних закладів міста вшанували пам’ять Героїв, які віддали життя за незалежність України, поклавши квіти до пам’ятних знаків борцям за Україну минувшини та сьогодення.

Захід продовжили вітання від колективів міського будинку культури – свої виступи дарували виконавці, творчі вокальні, танцювальні та інструментальні колективи.

0
репостів
0
репостів