Розділ Культура

У Шепетівці відбувся благодійний концерт народного артиста України Павла Дворського

Автор 16 червня 2023, 13:10

15 червня у міському будинку культури в рамках благодійного туру-марафону «Готуємо контрнаступ разом» у Шепетівці відбувся концерт народного артиста України Павла Дворського та його синів Павла та В‘ячеслава Дворських, за участі колективів міського будинку культури та дитячої музичної школи.

 1 лютого народному артисту Павлу Дворському виповнилося 70-років. До свого ювілею співак вирішив присвятити підтримці української армії серію концертів. Цей тур-марафон артист назвав «Готуємо контрнаступ разом».

У ці темні часи для нашої країни ми не можемо залишатися осторонь, – зазначає співак. – І якщо ми не в лавах ЗСУ, то повинні робити все можливе для наших воїнів. Це люди з вашого міста, вулиці чи навіть сусіднього двору. Тож ми співаємо для вас і разом підтримаємо тих, хто захищає нашу рідну землю.

Павло Дворський подарував низку пісен, у яких бринить безмежна любов до Батьківщини: «Писанка», «Дві мелодії», «Мі­сячна дорога», «Нехай тобі розкаже дощ», «Смерекова хата» і славнозвісні «Стожари». 

0
репостів
0
репостів