Середа, 26 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

26 липня 2023 року російські окупанти завдали два ракетні удари по території України. Перша група ракет була випущена близько 13 години дня, друга - близько 17 години вечора. Про це повідомило Командування Повітряних Сил Збройних Сил України.

У лісах Шепетівщини цього року побільшало лісових звірів. Мисливствознавці пояснюють причини: у першу чергу через заборону на полюванння, а також після весняного поповнення. Тож лісівники дбають про те, щоб взимку для всіх вистачило харчів.

На Шепетівщині відбувся чин похорону військовослужбовця Медвідя Валерія Олександровича
Розділ Події

Сьогодні знову був сумний день для Білогірської громади Шепетівського району. З важким серцем мешканці нашого краю прощалися з земляком із села Варивідки. Про це повідомили на сторінці селищної ради.

Сьогодні, 26 липня пройшов міський етап VI Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання – 2023", який цьогоріч проходить в рамках відзначення ювілеїв українських письменників: Марка Вовчка, Ольги Кобилянської, Бориса Грінченка. Учасниками стали учні 5 - 9 класів — читачі книгозбірень Шепетівської громади.

На Шепетівщині до 7 років позбавлення волі засудили молодика за смертельне побиття підлітка та спробу збуту наркотиків. Нагадаємо, 20 лютого 2021 року в м. Ізяслав поблизу бару «Фанат» між 14-річним жителем с. Клубівка та на той час 19-річним місцевим жителем виник конфлікт, в ході якого останній побив неповнолітнього.

0
репостів
0
репостів