У Шепетівці місцевий житель вбив свого вітчима

Автор 23 липня 2019, 19:01

22 липня цього року о 18:06 годин в чергову частину Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області від лікаря ШМД надійшло повідомлення про те, що в м. Шепетівка на одній із вулиць до приїзду швидкої медичної допомоги помер 67 річний місцевий житель на обличчі якого присутні тілесні ушкодження. Про це повідомив на своїй сторінці начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що 22 липня 2019 року, близько 17:30 години в м. Шепетівка, в будинку, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, виник конфлікт, в ході якого 45 річний місцевий житель, наніс декілька ударів дерев’яним поліном в обличчя та область голови своєму вітчиму, спричинивши тілесні ушкодження, від яких останній помер на місці події.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення останньому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Останнє редагування 23 липня 2019, 19:32
0
репостів
0
репостів