Випадкові свідки упередили можливе зґвалтування

Автор 19 березня 2018, 17:18

На лаві підсудних Шепетівського міськрайонного суду постане 34-річний мешканець Шепетівщини, раніше судимий, який маючи незняту та непогашену судимість, на шлях виправлення не став та повторно вчинив умисні кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст.186, ч.1 ст.146 КК України. На разі обвинувачений утримується під вартою.

За матеріалами досудового розслідування встановлено, що обвинувачений С., 07 вересня 2017 року близько 23 год. 00 хв., знаходячись поблизу магазину помітив потерпілу Д., яка у той час сиділа за столиком та пила каву, підійшовши до неї запропонував провести останню додому, проте потерпіла відмовилась, встала за столу та почала йти в напрямку місця свого проживання. У цей час обвинувачений наздогнав потерпілу, із застосуванням фізичної сили, схопив її за руки, підняв вгору за спиною, схопив її рукою за шию та, утримуючи її, повів у парк. Побачивши у руці потерпілої мобільний телефон, обвинувачений шляхом ривка, відкрито, заволодів ним, після чого, продовжував утримувати Д., за зап’ястки обох рук за спиною, проти її волі, обмеживши її свободу на вільне переміщення. Однак був помічений місцевими жителями та розуміючи, що його можуть затримати, відпустив потерпілу та втік.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба суду

0
репостів
0
репостів