У Шепетівці почала орудувати чупакабра?

Автор 26 жовтня 2016, 19:09
У Шепетівці почала орудувати чупакабра? Фото Ірина Шворак
Вчора близько 23:00 вечора по вулиці Пархоменка, що неподалік 5 школи, зафіксували дивний напад на свійських кролів. Про це нам розповіла Ірина Шворак, саме на її господарство був здійснений напад.
Ми сиділи, дивились телевізор, як раптом почули стукіт ніби хтось в вікно гримає у сусідів. Почали гавкати собаки з усіх сторін і наш також. Це тривало хвилин 15. Але ми все думали, що це в сусідів хтось добивається. Аж раптом почули крик сусідки. Коли чоловік вибіг на двір, то вона голосила : "ви чого сидите, у вас там королі кричать диким криком і гуркіт ніби хтось залізо ломить." Сказала що вона коли прийшла то бачила як там стояло щось велике, наче собака і темного кольору. Але коли чоловік побіг туди то вже нічого не було, окрім лежачих королів, причому вони абсолютно цілі, лише дві дірочки і випита кров. А клітки вирвані просто в хлам.
Родина Швораків до цього випадку не вірила у існування так званої "чупакабри", та після цього випадку задумались.
Якби то була собака то вона б їла королів, а не просто випила кров.
Поки що це перший подібний випадок, який зафіксували у Шепетівці. Радимо шепетівчанам, які тримають щось на кшталт курей, кролів, качок, зараз уважніше слідкувати за своїм господарством.
Останнє редагування 26 жовтня 2016, 19:25
0
репостів
0
репостів