Над Хмельниччиною збивали шахеди, на Житомирщині є влучання

Автор 08 квітня 2024, 12:50

У ніч на 8 квітня 2024 року ворог завдав удару керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору окупованої Запорізької області та 24-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим, районів Курськ, Єйськ – рф.

До відбиття повітряного нападу було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби.

В результаті протиповітряного бою Силами оборони України збито керовану авіаційну ракету Х-59 у Дніпропетровській області та 17 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Хмельницькій та Житомирській областях.

Cьогодні вночі ворог для атаки території України використав 25 засобів повітряного нападу.

Сигнал повітряної тривоги на Хмельниччини пролунав сьогодні о 01:39. Загалом повітряна тривога по області тривала майже дві години.

Наразі інформації про кількість збитих ворожих цілей над областю та наслідки від Хмельницької військової адміністрації не надходила. 

Дісталось місту Звягель Житомирської області. Як повідомили у міській раді росія нанесла удар по обʼєкту інфраструктури громади.

Жертв серед мирного населення немає, однак існує пряма загроза забруднення повітря, тому рекомендовано залишатися в приміщеннях із закритими вікнами.

Зокрема комісією ТЕБНС було прийнято рішення щодо дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти та рекомендовано перейти на дистанційне навчання закладам фахової передвищої освіти та у вищому професійному училищі.

Останнє редагування 08 квітня 2024, 12:59
0
репостів
0
репостів