Судитимуть нетішинця, який замовив скалічити старосту села

Автор 07 квітня 2024, 14:30

Перед судом постане житель Нетішина, який замовив скалічити старосту села. За виконання замовлення 49-річний підозрюваний зобов’язався сплатити 2,5 тисячі доларів США. Правоохоронці дізнались про планування такого злочину, зімітували його виконання, а замовника затримали під час передачі коштів «виконавцеві».

Про цю кримінальну історію ми писали ще в грудні минулого року. Правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що 49-річний нетішинець підшуковує особу, яка могла б скалічити старосту села із сусідньої області, з яким у нього були тривалі неприязні стосунки.

Щоб запобігти вчиненню замовного злочину, правоохоронці зімітували його виконання. Замовника затримали одразу після передачі основної суми в розмірі 2 тисяч доларів США «виконавцеві» (завдаток у 500 доларів США він отримав наперед).

Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування та за процесуального керівництва прокуратури направили до суду обвинувальний акт за фактом готування до злочину — тяжкого тілесного ушкодження, вчиненого на замовлення (ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів