Шепетівчанка використала свою дитину щоб допомогти ухилянту виїхати з країни

Автор 01 грудня 2023, 14:44

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 48-річній жительці міста Шепетівка у сприянні в незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 1 ст. 332 КК України). Про це повідомили на сторінці прокуратури.

Встановлено, що 44-річний чоловік, який має дружину і двох власних дітей, звернувся до підозрюваної з проханням допомогти йому перетнути державний кордон.

Він запропонував змінити свідоцтво про народження її сина, оскільки при його народженні вона вказала батька зі слів. Жінка погодилась на пропозицію і записала фігуранта батьком дитини.

В результаті таких дій він став багатодітним батьком і отримав право безперешкодно перетнути кордон.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу відділу міграційної поліції ГУНП в Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

0
репостів
0
репостів