На Шепетівщині поліцейський врятував жінку зі снігової пастки

Автор 30 листопада 2023, 18:40

На Шепетівщині поліцейський офіцер громади Сергій Камак врятував водійку зі снігової пастки. Стала в нагоді і бензопила, якою оснащений службовий автомобіль ПОГа. Завдяки інструменту поліцейський звільнив автомобіль від гілляччя, яке його блокувало. А потім залучив ще кількох водіїв, і спільними зусиллями автомобіль витягли з кювету.

Подія сталася вчора, 29 листопада, близько 10:00 години на автодорозі неподалік села Плесна. Під час патрулювання Ленковецької тергромади місцевий шериф Сергій Камак помітив на автошляху жінку. Поруч з нею у кюветі знаходилась автівка. Майор поліції одразу ж зупинився, адже було зрозуміло без пояснень — жінка опинилась у сніговій пастці.

Поліцейський спочатку за допомогою бензопили звільнив автомобіль від гілляччя, яке його блокувало, а потім залучив ще декількох небайдужих водіїв. Спільними зусиллями автівку вдалось витягти з кювету.

Правоохоронці вкотре нагадують: якщо у дорозі з вами трапились якісь негаразди — не чекайте, не марнуйте часу, особливо в таку несприятливу погоду. Одразу телефонуйте за екстреними телефонами «101» чи «102».

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів