Патрульні зупинили автомобіль за порушення ПДР, а знайшли в ньому наркотики

Автор 21 вересня 2023, 18:22

Шепетівські дізнавачі оголосили підозру зловмисниці, що перевозила та зберігала наркотики. У жінки виявили особливо небезпечну психотропну речовину PVP. Наразі фігурантка перебуває під вартою.

Подія відбулась у червні цього року. Працівники сектору реагування патрульної поліції Шепетівського РУП виявили автівку, водій якої порушив правила дорожнього руху.

Під час перевірки поліцейські встановили, що пасажирка авта мала при собі зіп-пакети з порошкоподібною речовиною та скляні трубки. Усі заборонені речі правоохоронці вилучили.

Експерти підтвердили, що вилучена речовина є особливо небезпечним синтетичними наркотиками, пристрої для їх вживання містять нашарування психотропної речовини.

Дізнавачі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 34-річній жінці підозру за ч. 1 ст. 309 (Незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Наразі встановлено, що підозрювана причетна до інших наркозлочинів, вчинених у сусідніх з Шепетівщиною районах. Слідство триває.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 21 вересня 2023, 18:25
0
репостів
0
репостів