Оголосили підозру ймовірному винуватцю ДТП, у якій важко травмувалась 45-річна жінка

Автор 17 серпня 2023, 19:37

Перед судом постане винуватець ДТП, у якій важко травмувалась 45-річна жінка. Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася наприкінці липня цього року на автодорозі «Шепетівка — Полонне — Звягель» поблизу с. Ганнусине Полонської громади на Шепетівщині.

55-річний житель Житомирської області, керуючи автомобілем «Мерседес», не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. У результаті ДТП 45-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до Полонської багатопрофільної лікарні.

За даним фактом слідчі Шепетівського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження. За процесуального керівництва прокуратури винуватцеві автопригоди вже повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Санкція інкримінованої статті передбачає альтернативне покарання, найсуворіше з яких обмеження волі строком до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів