Перед судом постане наркоторговець з Нетішина

Автор 07 серпня 2023, 18:00

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо 40-річного жителя м. Нетішин за незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинене повторно, тобто за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Так, досудовим розслідуванням, яке здійснювалося слідчими СВ Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області, встановлено, що раніше судимий за збут наркотичних засобів чоловік, на шлях виправлення не став, та продовжив свою злочинну діяльність пов’язану із незаконним обігом наркотиків на території м. Нетішин.

Під час проведення обшуків за місцем проживання фігуранта слідчими виявлено та вилучено особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, психотропні речовини – метамфетамін та амфетамін, особливо небезпечний наркотичний засіб – тетрагідроканабінол, що були розподілені у пакети, а також та електронні ваги для їх фасування.

Санкція частини 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, ст. 17 Кримінального процесуального кодексу України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Шепетівська окружна прокуратура

Останнє редагування 08 серпня 2023, 12:47
0
репостів
0
репостів