На Хмельниччині збиті силами ППО ракети пошкодили 6 будинків

Автор 13 червня 2023, 18:02

Уночі 13 червня ворог завдав удару із стратегічної авіації – восьми бомбардувальників Ту-95мс з району Каспію, а також кількома ударними дронами з південного напрямку. Усього випущено 14 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 та до чотирьох БпЛА «Shahed-136/131».Про це повідомили Повітряні Сили ЗС України.

Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено 10 крилатих ракет та один ударний дрон.

Під час повітряної тривоги у Хмельницькій області працювали сили ППО. Про це розповіли у обласній військовій адміністрації

Відбулось падіння уламків, якими було пошкоджено 6 житлових цивільних будинків. Пошкодження незначні. Травмованих та загиблих нема. На місці події працюють всі відповідні служби.

У місті Кривий Ріг на жаль відбулось влучання ракет в житловий сектор, зокрема, п’ятиповерховий будинок. Також війська рф вночі поцілили по складу з питною водою в Кривому Розі, яку зокрема доставляли на Херсонщину для потерпілих через підрив Каховської ГЕС.

З-під завалів дістали тіла сімох цивільних працівників, ще трьох людей — госпіталізували, повідомив  очільник МЗС Клименко. Через удар по п'ятиповерхівці загинули четверо мешканців. Загалом у лікарнях перебувають 34 людини, які постраждали внаслідок атаки по Кривому Рогу.

Під ранок рашисти здійснили повторну атаку з Каспійського моря трьома Ту-95мс. За попередніми даними цього разу до України долетіла лише одна крилата ракета, яку знищено українською ППО.

Останнє редагування 13 червня 2023, 20:39
0
репостів
0
репостів