На Шепетівщині нетверезий водій влетів у «швидку», яка їхала за викликом

Автор 05 червня 2023, 11:25

Вчора, 4 червня ввечорі, коли Михайлюцька бригада екстреної медичної допомоги прямувала на виклик до хворого, в санітарний автомобіль служби 103 врізався п'яний водій. Про це написала на своїй сторінці у фейсбуці Лариса Чубенко, директорка Хмельницького обласного центру ЕМД.

Дякувати Богу, ніхто з бригади серйозно не постраждав , але сам автомобіль із сучасним дороговартісним обладнанням серйозно пошкоджений. Тепер до місцевих жителів доведеться їхати на виклик на старому УАЗі , бо через якогось недолугого п'янюгу сучасний автомобіль вийшов з ладу. Така злочинна поведінка не може не обурювати.... Ніякої совісті в цього водія ... Хлопці гинуть на передовій , там йдуть запеклі бої за Україну , в зону бойових дій Центром було передано близько 50 автомобілів швидкої допомоги, аби врятувати нашим захисникам життя . А цей сідає за кермо в стані алкогольного сп'яніння. Злочинець , який неодмінно має понести покарання , бо несе загрозу життю та здоров'ю людей. 

На місце ДТП оперативно виїжджав екіпаж сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та слідчі з розслідування дорожньо-транспортних пригод Шепетівського районного управління поліції.

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Шепетівського райуправління оперативно з'ясували, що 25-річний водій «Ланоса» не впорався з керуванням та допустив зіткнення зі автомобілем швидкої допомоги.

Від удару транспортний засіб отримав значні механічні ушкодження. Водій та пасажири не травмувались. Втім, за скоєне водієві легковика таки доведеться відповідати у суді.

На водія «Ланоса» поліцейські склали два адміністративних протоколи: за ч. 4 ст. 130 КУпАП (Вживання алкоголю особою, причетною до ДТП до проведення медичного огляду на стан сп'яніння) та за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд та іншого майна).

Останнє редагування 05 червня 2023, 18:01
0
репостів
0
репостів