Вкрали телевізор та пляшку спиртного, але натрапили на поліцейських

Автор 02 січня 2023, 11:47

У місті Славута правоохоронці затримали двох зловмисників під час спроби обікрасти будинок. Двоє чоловіків проникли до будинку місцевого жителя, звідки викрали побутову техніку. Але завершити розпочате їм завадили поліцейські.

Як встановили правоохоронці, спільники спланували злочин заздалегідь. Дочекавшись слушної нагоди, 30 грудня пізно ввечері проникли в будинок потерпілого. Прихопивши телевізор та пляшку спиртного, зловмисники вже залишали господарство, коли їх затримали працівники сектору кримінальної поліції.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікам підозру за ч.2 ст.15 ч.4 ст.185 ( Закінчений замах на крадіжку, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у житло в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тим часом правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення інших злочинів.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 02 січня 2023, 12:30
0
репостів
0
репостів