Вівторок, 26 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка
У Судилкові відбувся благодійний концерт пам'яті Володимира Івасюка
Розділ Культура

«ПІСНЮ ТУ ВІЗЬМУ СОБІ НА СПОМИН, ПІСНЯ БУДЕ ПОМІЖ НАС»  — лірично-пісенна тема, яка обʼєднала жителів Судилківської громади на творчому благодійному заході, приуроченому памʼяті Володимира Івасюка.

21 березня 2024 року Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області виніс вирок директору підприємства, на якому під час роботи постраждав підліток-різноробочий. Про це стало відомо з Єдиного державний реєстру судових рішень.

Студенти групами ходили по Шепетівці: з якою ж метою
Розділ Культура

Із приходом по-справжньому теплих весняних днів настав час знайомитися з історією рідного міста. Так подумали працівники Музею пропаганади та влаштували для студентів шепетівського освітнього закладу екскурсію-квест.

У нетішинському підрозділі Нацгвардії відбувся урочистий захід, присвячений 10-й річниці створення Національної гвардії України. Ця подія відзначила історичну дату створення військового формування та вшанувала відданість і мужність військовослужбовців, які несуть службу по захисту країни.

Незважаючи ні на вік, ні на втому, ні на стан здоров'я, пенсіонерки з міста Славути Шепетівського району працюють і допомагають зберегти життя нашим захисникам. Про двох невтомних бабусь розповіла у себе на сторінці волонтер Інна Оверчук

На Шепетівщині перед судом постануть троє розбійників, які вчинили ряд нападів на громадян. Нагадаємо, події сталися у січні цього року в м. Нетішин. Наразі слідчі поліції вже завершили розслідування. Матеріали скеровано на розгляд суду.

На Шепетівщині молодик, який хотів відкупитися за кермування у стані наркотичного сп’яніння, постане перед судом. Подія відбулась у м. Славута на початку лютого цього року. Наразі слідчі вже завершили розслідування. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Весняна погода впливає на динаміку споживання електричної енергії – години максимального вечірнього навантаження зміщуються. Найкритичнішими періодами для електромереж, які і так працюють за аварійними схемами, є проміжки з 07:00 до 11:00 та з 18:00 до 22:00. Про це повідомляє Відділ зв’язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

0
репостів
0
репостів