Розділ Бізнес

У Шепетівці відкриють до новорічних свят ярмаркове містечко

Автор 08 грудня 2021, 17:07

Міський голова Віталій Бузиль запросив до діалогу підприємців міста, з пропозицією і цьогоріч спільними зусиллями створити святковий настрій мешканцям громади. Зустріч відбулася за участі заступників міського голови Віталія Янушевського та Галини Безкоровайної.

У ході зустрічі узгодили питання підключення будиночків до електромережі, встановлення відеоспостереження, безпеки харчових продуктів, дезінфекції та дотримання карантинних обмежень, питання пожежної безпеки, вивезення сміття, розміщення святкової ілюмінації та забезпечення музичного супроводу. Визначили дати підключення та погодили режим роботи містечка.

DSC 1315

Обговорили усі аспекти із підприємцями керівник Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталій Стародубов, начальник управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради Юрій Ґудзик, керівник Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства Юрій Шайнога та керівник адміністративно-комунальної інспекції Анатолій Остапчук.

DSC 1317

У зв’язку з обмеженнями передбаченими «червоною зоною» урочистого відкриття містечка цьогоріч не буде, але святкові ятки зі смаколиками радо чекатимуть відвідувачів протягом свят!

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів