Розділ Бізнес

Купити шепетівський кінотеатр знайшовся аж один бажаючий

Автор 17 березня 2018, 20:27

15 березня відбулось засідання конкурсної комісії з питань проведення конкурсу з продажу об'єкта комунальної власності м.Шепетівка - будівлі міського центру культури та дозвілля ім. М.Островського разом із земельною ділянкою.

Однією із умов конкурсу є часткове збереження профілю (не менше 40 глядацьких місць) та ввести об'єкт в експлуатацію не пізніше 4-х років з моменту укладання договору купівлі-продажу будівлі.

На засідання було запрошено інвестора, який подав заявку на конкурс – ТОВ «Виробниче об'єднання КМЗ». Учасник конкурсу повідомив, що після запуску оновленого кінотеатру там буде діяти торгово-розважальний центр «Островський», де буде працювати кінозал (біля 100 глядацьких місць), піцерія та кафе.

Також конкурсна комісія повідомила інвестора, що міська влада готова реструктуризувати виплату вартості об'єкту. Водночас, із сплатою внесків інвестор зобов'язується проводити реконструкцію будівлі та поступово вводити в експлуатацію заплановані об'єкти розважального центру. Також інвестор погоджується із тим, що власником будівлі та прилеглої земельної ділянки він стане після сплати останнього внеску та виконання гарантійних умов.

BizFinPro

Наразі конкурсна комісія оголосила перерву в роботі для узгодження умов та надання інвестором гарантій.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

Останнє редагування 17 березня 2018, 20:32
0
репостів
0
репостів