Середа, 27 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині почались розкопки в історичному ареалі пам‘ятки Національного значення
Розділ Культура

Минулого тижня у Полонному археологи розпочали дослідження ділянки в історичному ареалі пам‘ятки Національного значення - Костел святої Анни. Розкопки відбуваються в рамках гранту від Українського культурного Фонду Міністерства культури та інформаційної політики «Археологічна школа «Літописне місто Полонне»

На Шепетівщині патрульні активізували роботу з виявлення пішоходів-порушників. З метою зниження аварійності на автошляхах та травмування людей у вересні стартувала профілактична операція "Пішохід".

Відповідно до рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 21.09.2023 р. №254 “Про демонтаж елементів комуністичної символіки та заміну написів на пам’ятках історії місцевого значення” та з урахуванням Рекомендації Міністерства культури та інформаційної політики України й Українського інституту національної пам’яті, наразі здійснюється демонтаж елементів комуністичної символіки та заміна напису на Меморіалі славутчанам, полеглим у Другій світовій війні.

У серпні цього року 29-річний місцевий житель на Шепетівщині викрав дорогий аксесуар до ґаджету з магазину та непомітно залишив торгівельний зал. Та відповісти за скоєне таки доведеться.

Псевдобанкіри та псевдопокупці виманили у довірливих жителів Шепетівщини майже 80 тисяч гривень. Правоохоронці задокументували три факти шахрайства.

0
репостів
0
репостів