Вівторок, 19 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка

З метою надання високоспеціалізованої кардіологічної та кардіохірургічної допомоги населенню північної частини області у місті Нетішин сьогодні відбулося відкриття відділення інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №3 комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний серцево-судинний центр».

У Судилківській громаді повідомили, що у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Серединці Борисюк Юрій Іванович, 1990 року народження. Завтра відбудеться прощання у місті Рівному та в Серединцях.

На Шепетівщині у останню дорогу провели воїна Схабиківського Валерія Петровича
Розділ Події

18 вересня жителі Ямпільської громади Шепетівського району зібралися разом у селі Погорільці, щоб провести в останню путь Героя – Схабиківського Валерія Петровича, який загинув 10 вересня 2023 р поблизу населеного пункту Старовирівка Куп'янського району Харківської області.

«Енергоатом» вдвічі задрав ціни бетону для будівництва на ХАЕС
Розділ Бізнес

ВП «Атомпроектінжиніринг» ДП «НАЕК «Енергоатом» 24 серпня уклав угоду з ТОВ «Атоммонтажсервіс» про будівництво комплексу по переробці радіоактивних відходів на Хмельницькій АЕС на 168,26 млн грн. Це вдвічі більше за ринкому ціну. Так переконують журналісти проекту "Наші гроші".

У лісах Шепетівського району можна зустріти хижу рослину. А називається вона дуже ніжно - росичка круглолиста. Детальніше про неї розповіли у Подільському лісовому офісі.

Шепетівчани здобули нагороди чемпіонату України з бойового самбо
Розділ Спорт

З 15 по 16 вересня 2023 року у місті Київ відбувся чемпіонат України з бойового самбо у розділі «Про-фул» (дорослі, юніори, юнаки старшого віку, юнаки середнього віку, юнаки молодшого віку, діти старшого віку, діти молодшого віку). До участі у чемпіонаті було заявлено понад 600 спортсменів з усіх куточків України.

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін вирок Славутського міськрайонного суду, яким жителя м. Славути визнано винним в ухиленні від відбування покарання у виді громадських робіт (частина 2 статті 389 Кримінального кодексу України). Відтак засуджений відбуватиме покарання за ґратами: його арештували на 2 місяці 15 днів.

18 вересня о 09:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у допоміжній споруді житлового сектору в селі Комарівка Шепетівського району. За викликом було негайно спрямоване чергове відділення 8 Державної пожежно-рятувальної частини м. Нетішин.

У ніч на 19 вересня 2023 року противник застосував ударні БпЛА типу “Shahed-136/131”, а також балістичну ракету “Іскандер-М”. Про це повідомили у Повітряних Силах Зброєних Сил України.

0
репостів
0
репостів