Розділ Події

На Шепетівщині у останню дорогу провели воїна Схабиківського Валерія Петровича

18 вересня жителі Ямпільської громади Шепетівського району зібралися разом у селі Погорільці, щоб провести в останню путь Героя – Схабиківського Валерія Петровича, який загинув 10 вересня 2023 р поблизу населеного пункту Старовирівка Куп'янського району Харківської області.

Валерій був мужнім воїном і справжнім патріотом рідної землі. Ціною власного життя він виборював право нашої нації бути вільними. Таким він назавжди залишиться у нашій пам'яті, а його ім'я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Смерть Валерія – це не тільки біль родини, це непоправна втрата для усієї громади. Адже ми розуміємо: помирають найкращі, ті, хто розуміє наскільки важливо зупинити ворога заради майбутнього України.

Під час поховального обряду до рідних Героя звернувся благочинний Теравський Олександр, який наголосив, що немає таких слів, які змогли б їх утішити чи заспокоїти в таку страшну мить. Але душа Валерія, який загинув за правду, поповнить ряди небесного війська і стане небесним заступником України.

Ямпільський селищний голова Василь Кордонець звернувся до рідних та близьких Героя наголосивши, що Валерій був доброю і світлою людиною, яку поважали та шанували односельчани. Пам'ять про його подвиг житиме вічно.

Начальник четвертого відділу Шепетівського РТЦК та СП Ігор Новосядлий нагадав, що завдання Збройних Сил України обороняти Батьківщину, захищати її суверенітет, територіальну цілісність та недоторканість, а завдання майбутніх поколінь – берегти і плекати пам'ять про тих Героїв, які віддали своє життя за незалежність України!

Ми схиляємо голови у глибокій скорботі та сумуємо разом з рідними Валерія.

Вічна пам'ять і вічна слава Воїну!

Герої не вмирають!

Ямпільська громада

Відео

0
репостів
0
репостів