Четвер, 08 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка

7 червня перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін в ході робочої поїздки до Шепетівського району зустрівся із командуванням однієї із військових частин Хмельниччини та передав їм сучасне технічне обладнання, що буде служити на користь безпеки регіону та країни.

За ініціативи сільського голови Улашанівської сільської ради Миколи Гизимчука та за підтримки небайдужих жителів громади, відбувся збір сільськогосподарських продуктів для потреб населення деокупованих територій. Жителі сіл Іванівка, Жуків, Кам’янка, Миньківці, Хоровець, Перемишель, колективи Губелецької гімназії, Хоровецького та Миньковецького ліцеїв дружньо зреагували на потребу збору продуктів.

Визначились кращі команди з мініфутболу серед вуличних команд у молодшій групі
Розділ Спорт

8 червня відбулися фінальні поєдинки з мініфутболу серед вуличних команд юнаків молодшої групи (2011 – 2013 р.н.). Про результаии розповів директор Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Шмельов.

За минулу добу слідчі Шепетівського райуправління поліції розпочали три кримінальних провадження по фактам шахрайств. Жителі Шепетівщини стали жертвами доволі поширених шахрайських схем, втративши в загальному більше 13 000 гривень.

Сьогодні, 8 червня, на Хмельниччину прибули вимушені переселенці, які залишили Херсонщину через екологічну катастрофу та безкінечні обстріли. На вокзалі людей зустрічали рятувальники, волонтери, медики, представники влади та Червоного Хреста України.

Він володіє сучасними методами діагностики та лікування травм кісток, м'язів і суглобів. В царині сучасної ортопедії та травматології лікар ортопед-травматолог Дмитро ДРОБОТУН прагне бути кращим, а тому для своїх пацієнтів пропонує лише професійну медичну допомогу.

Керівника Держгеокадастру Хмельниччини підозрюють у незаконній роздачі 16 га земель. За попередніми підрахунками, через цю схему держава зазнала збитків на майже 700 тис. грн. Зауважимо, що згідно з інформацією на офіційному сайті хмельницького Держгеокадастру, наразі його очолює 45-річний уродженець Волині Василь Василенко.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим, визнав останнього винним у незаконному зайнятті рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 249 КК України) та призначив узгоджене сторонами покарання – 17000 гривень штрафу.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП з трьома потерпілими, серед яких трирічна дитина. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 7 червня, близько 17:20 години на автодорозі між м. Полонне та с. Буртин.

0
репостів
0
репостів