Четвер, 09 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Серединці Шепетівського району по вулиці Миру. Негайно на місце події було направлено вогнеборців 21 Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС України.

До суду прокурорами було направлено обвинувальний акт за фактом умисного вбивства, вчиненого з корисливих мотивів. Мешканець Шепетівського району достовірно знаючи, що його сусідка проживає одна, вирішив вчинити розбійний напад на потерпілу та у такий спосіб заволодіти належними їй грошовими коштами та майном.

Вчора, 8 лютого, близько 20 години вечора, до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі у Шепетівці по вулиці Героїв Чорнобиля. На місце події було направлено вогнеборців 21 Державної пожежнорятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Керування автівкою — справа відповідальна та вкрай серйозна, адже дорога, як живий організм, де знання правил дорожнього руху важливе, водійські навички — основа, а попередня підготовка — запорука збереженого життя. Проте декому хочеться отримати все та й одразу. Ці індивіди віддають перевагу купівлі підробного посвідчення водія на сумнівних сайтах. І за це потім мають справу з поліцією.

Музей пропаганди в межах національно-патріотичного виховання показав студентам Шепетівського Медичного Фахового Коледжу документальний фільм про випускницю їх вищого навчального закладу Катерину Луцик.

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника Олександра Федорчука. Вчора М'якотівський старостинський округ Плужненської громади, вся громада попрощалися з 35-річним водієм гранатометного взводу роти вогневої підтримки 2 десантно-штурмового батальойону військової частини А0281, який був призваний на захист України 14 грудня 2022 року.

У Шепетівці відбувся чемпіонат міської територіальної громади з баскетболу 3х3
Розділ Спорт

7 лютого 2023 року у спортивному залі НВК №1 відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради було організовано та проведено чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат 7-8 класів загальноосвітніх шкіл І-III ступенів.

0
репостів
0
репостів