Розділ Суспільство

Добро починається з мене...

Клірик храму св. мцц. Віри, Надії, Любові та Софії протоієрей Федір Вересюк та група активістів з перших дній війни реалізовують благодійні заходи щодо підтримки військовослужбовців ЗСУ та цивільного населення, яке постраждало внаслідок російської агресії.


Нищівна лютнева війна 2022 року увірвалась у кожну українську домівку, просочилась у кожне небайдуже серце. Лихо єднає людей, де допомагають не тільки друзі друзям, а навіть зовсім чужі люди. Тоді розумієш, що разом ми — увесь світ.

Дякуючи настоятелю храма св. мцц. Віри, Надії, Любові та Софії протоієрею Анатолію Вересюку, на території храму діє центр збору, сортування та відправки гуманітарної допомоги.

Було здійснено низку поїздок на Донеччину та передано гуманітарну допомогу для представників ЗСУ у Донецькій області, а також для постраждалих у містах Ізюм, Слав'янськ, Святогірськ та Лиман.

У грудні 2022 року відбулась поїздка із допомогою у "Дім Милосердя", що на Тернопільщині. У закладі, якому більше 30 років, прогятом усієї війни перебувають біженці зі Сходу.

3 січня 2023 року кортеж із гуманітарною допомогою подолав близько 800 км до міста-героя Херсон. На жаль, місто і до сьогодні потерпає від постійних обстрілів, де гинуть мирні жителі. Ризикуючи власним життям, група волонтерів, на чолі з протоієреєм Федором Вересюком, доставили медикаменти, продукти харчування, одяг та засоби першої необхідності містянам.

Окремо хочеться відмітити вихованців недільної школи храму св. мцц. Віри, Надії, Любові та Софії, які також активно підтримують наших військових.

Так, в День Державного Прапора, відбулась зворушлива зустріч Захисників України із вихованцями недільної школи. Діти вручили свої подарунки-обереги та придбану на кошти, отримані з благодійного ярмарку (18000 грн.), бензопилу "STIHL" з комплектуючими та мастилами. Натомість, в знак вдячності, діти отримали в дарунок підписаний ними Прапор України та солодощі.

Сьогодні, у прихрамовій школі продовжують проводити благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ, писати листи військовим, виготовляти обереги та окопні свічки.

Щира подяка та низький уклін усім, хто долучається до доброї справи! Адже добрі вчинки роблять нас щасливішими і, навіть, здоровішими! Храни і благослови нас усіх Господь! ,

Відео

0
репостів
0
репостів