Четвер, 08 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині попрощались із захисником Андрієм Портюхом
Розділ Події

Сьогодні, 7 лютого 2024 року, Плужненську громаду Шепетівського району знову об’єднало горе болючої втрати.. Війна безжально обірвала життя мужнього захисника Андрія Портюха.

Перший заступник начальника Хмельницького ОВА Сергій Тюрін, який з березня 2023 року виконує обов’язки керівника, подав декларації про свої доходи за 2021 та 2022 роки. Згідно з офіційними даними на сайті Єдиного державного реєстру декларацій, чиновник за 2022 рік задекларував майже 550 тис. гривень. В декларації він також вказав, що володіє старовиною іконою із зображенням Ісуса Христа та двома золотими браслетами.

Вибухотехніки поліції Хмельниччини показали як знешкоджують небезпечні залишки ракет та безпілотників, якими ворог регулярно обстрілює територію області. З початку повномасштабної війни поліцейські здійснили вже понад 200 таких виїздів та знешкодили тони небезпечних «подарунків» від ворога.

Хмельницьким апеляційним судом за апеляційною скаргою прокуратури скасовано вирок суду першої інстанції, яким хмельничанина засуджено до умовної міри покарання за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309, ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних та психотропних речовин в особливо великих розмірах).

На Шепетівщині перед судом постане винуватець ДТП, у якій важко травмувався 62-річний чоловік. Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась наприкінці листопада минулого року у місті Полонне.

Чотири роки позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання на 1 рік іспитового строку – таке покарання призначив Полонський районний суд Хмельницької області 28-річному жителю Шепетівщини за незаконне придбання, носіння, зберігання й збут бойових припасів підліткові.

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства розпочало планове оновлення фільтрів знезалізнення, які допомагають забрати «металевий» запах та жовтий колір води. Про це повідомили у пресслужбі водоканалу.

Поліцейські закликають бути обережними: шахраї лякають нещастям з рідною людиною та виманюють усі заощадження. Днями до поліції звернулась потерпіла, яка втратила 28 тисяч гривень. Жінка потрапила у класичну шахрайську пастку "Ваш родич у біді".

У місті Нетішин поліцейські виявили чоловіка з пакунком синтетичних наркотиків. За їх зберігання 39-річному нетішинцю може загрожувати до п'яти років обмеження волі.

0
репостів
0
репостів