Мешканець Хмельниччини розсилав «білу смерть» поштою

Автор 08 лютого 2024, 16:27

Хмельницьким апеляційним судом за апеляційною скаргою прокуратури скасовано вирок суду першої інстанції, яким хмельничанина засуджено до умовної міри покарання за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309, ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних та психотропних речовин в особливо великих розмірах).

Прокурорами доведено, що у 2022 році наркозалежний чоловік через один із застосунків придбав психотропні та наркотичні речовини, серед яких кокаїн та амфетамін.

Заборонені речовини отримав на одному із поштових відділень та розфасував у власному помешканні у пакети. Частину приховав у флаконах із шампунем. Товар пересилав «клієнтам» поштою. Суд першої інстанції призначив чоловіку покарання у виді 5 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку.

«Однак прокурори категорично із цим не погодились та звернулись до апеляційного суду з вимогою скасувати вирок. Суд врахував чітку і послідовну позицію публічного обвинувачення, підтримав позицію прокуратури та ухвалив новий вирок, яким вказану особу засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна», — повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

0
репостів
0
репостів