Середа, 28 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка

У Нетішині поліцейські затримали зловмисницю за вчинення ряду крадіжок з магазинів та нанесення тілесних ушкоджень. Жінка перебуває під вартою. Слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили їй підозри та скерували до суду обвинувальний акт.

На днях надзвичайники 21 Державної пожежно-рятувальним частини провели громадську акцію. До шепетівських рятувальників на захід «Запобігти. Врятувати. Допомогти» завітали місцеві школярі.

Надворі по-весняному тепло. У лісі уже рясно квітнуть підсніжники та фіалки. Розпускаються проліски та Шафран Гейфеля. Попри постійну роз’яснювальну роботу та заборону збирання, деякі несвідомі громадяни відкрито і нахабно ігнорують закони, позбавляючи своїх дітей і онуків можливостей побачити квітучу красу першоцвітів в майбутньому. Тому лісівники нагадали роміри штрафів за такі дії.

Діти переселенців випікали піцу, яку передали пораненим військовослужбовцям
Розділ Події

Вчора, 27 лютого, у Шепетівці для діток переселенців організували смачний майстер-клас по виготовленню піци. Про це розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

На Шепетівщині перед судом постане водій, який у стані сп'яніння збив двох літніх пішохідок. Під час освідування винуватця ДТП на місці події правоохоронці встановили, що вміст алкоголю в його крові у 12 разів перевищував допустиму норму.

Суд виніс вирок крадію, якого затримала охорона гіпермаркету на місці злочину. З'ясувалось, що раніше зловмисник виніс з цього ж магазину водонагрівач та віскі, не розрахувавшись за товар.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 56-річного шепетівчанина винним у смертельній автоаварії, яку він вчинив у стані алкогольного сп’яніння, та призначив йому покарання – 9 років 6 місяців ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 10 років.

Зенітно-кулеметний батальйон отримав нове авто для виконання завдань із захисту неба Хмельниччини. На цей раз від шепетівського бізнесу. Про це повідомив перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Православну церкву України будують у Крупецькій громаді, що на Шепетівщині. Це була давня мрія жителів села Полянь. Адже у селі ніколи не було церкви. Повномасштабна війна сповільнила будівництво, але не забрала бажання чути Боже слово українською.

0
репостів
0
репостів