Огляд сучасних мікрохірургічних інструментів

Мікрохірургія рятує людей від безлічі стоматологічних проблем: від естетичного виправлення посмішки до серйозних хвороб ясен. Такі втручання потребують від лікарів не лише надзвичайної точності та знань, але й використання якісних мікрохірургічних інструментів.

Які бувають мікрохірургічні інструменти? 

Великий асортимент медичних інструментів пропонує компанія Biogentech. Переглянути повний асортимент інтернет-магазину можна на сайті https://biogentech.com.ua/48-mikrokhirurgichni-instrumenti. До цього входять:

  • голкотримачі, потрібні для тримання хірургічних голок під час накладання швів;
  • кюрети – інструменти з загнутою кінцівкою, які використовуються для чистки, видалення та розгладження тканин;
  • ніж забезпечує точне розрізання слизових оболонок з мінімальним інвазивним втручанням;
  • ножиці призначені для різання тканин без пошкодження навколишніх структур;
  • пінцети допомагають міцно тримати та маніпулювати спонжами, виймати сторонні об’єкти, частини зубів під час видалення;
  • розпатори використовуються для розширення доступу до операційного поля шляхом розведення тканин;
  • ручки для леза скальпеля мають спеціальні механізми фіксації, що забезпечує стабільне та безпечне використання інструменту. 

Високий рівень точності, якість та надійність сучасних мікрохірургічних інструментів дозволяють лікарям виконувати втручання ефективно та безпечно для пацієнта. 

З яких матеріалів виготовляються мікрохірургічні інструменти?

Основні матеріали для виготовлення медичного приладдя – це нержавіюча сталь та титан. Перший вид відрізняється високою міцністю та довговічністю. Він стійкий до корозії та зносу. Титан є популярним через свою легкість, біологічну сумісність, гіпоалергенні властивості та надійність.

Обидва матеріали дозволяють виготовляти інструменти, необхідні для мікрохірургічних втручань. Додатково на деякі вироби наноситься онікс – це покриття, що підвищує стійкість приладдя та зменшує тертя між ним та тканинами під час операцій.

Обирайте якісні стоматологічні інструменти в інтернет-магазині Biogentech.

0
репостів
0
репостів