Взуття та верхній одяг на весну для хлопчиків: що та як вибрати

MAINПодумати про одяг на весну потрібно заздалегідь, щоб досконало підібрати як верхній одяг, так і взуття, аби зміни погоди не застали малечу зненацька. В INTERTOP знайти все необхідне буде просто, адже тут є чітка розмірна сітка для кожного бренду, а увесь товар є на складі, тож чекати замовлення довго не доведеться. Який базовий одяг та взуття вибрати на весну для хлопчика, про це ми розкажемо далі у статті.

Готуємося до температурних коливань

Весною часто бувають різкі зміни погоди, в тому числі значні температурні коливання. Тож, у гардеробі хлопчика ранньою весною окрім зимової куртки має бути ще й утеплена демісезонна. Як правило, такий одяг підходить до -5-0 градусів за Цельсієм, а вже на теплішу пору потрібно підібрати:

  • вітровки для хлопчика або легку куртку, які будуть оптимальними для теплих днів, коли температура вже не надто низька, але добре захищають дитину від вітру;
  • джинсову куртку або плащ - класичний варіант на щодень, який підійде як до джинсів, так і до штанів, буде пасувати до будь-якого стилю;
  • светр із трикотажу - прекрасний вибір для прохолодних днів на весні. Разом із вітрівкою можна зберегти тепло і при цьому виглядати стильно;
  • фліску, яка добре утримує тепло і при цьому дуже комфортна до тіла, підходить алергікам та чудово поєднується з будь-яким верхнім одягом;
  • дощовик та комбінезон з водонепроникних матеріалів - ідеальний варіант для весняних дощових днів, який захистить одяг та забезпечить сухість, комфорт.

Речі мають бути не тільки теплими, гарно виглядати, а й бути функціональними, адже це дуже важливо, особливо для активних, рухливих дітей, які граються у будь-яку пору року. Важливо обирати практичні матеріали з високоякісного поліестеру, бавовни, комбінованих материалів, яку б дихали і були зручними. Це ж стосується і фурнітури, яка має бути надійною та легко використовуватися дитиною, а також деталей - яка підкладка, манжети, чи є капюшон у виробі.

Детальний опис та заміри унеможливлять повернення товару, особливо, якщо такий одяг купують онлайн. Потрібно виміряти обхват грудей, довжину рукава, об'єм талії тощо, щоб порівняти із замірами таблиці магазину до кожного бренду. 

Яке взуття потрібно навесні?

Багато взуття не буває, однак підбирати його для дитини варто зважаючи на погодні умови, а також активностей, які дитина плануватиме робити у весняні дні. Так, у гардеробі взуття дитяче має бути представлене, як:

  • кросівки чи кеди - маст хев для активних ігор, прогулянок, а також найзручніше, легке взуття у період зміни погоди;
  • гумові чоботи стануть в нагоді у дощову погоду, а також місцях, де багато бруду. Вони на 100% захистять від вологи, бруду та легко чистяться;
  • черевики чи туфлі у стабільну, теплу погоду для офіційних, святкових днів, але обов'язково мають бути зручними, комфортними для дитячих ніг. Краще надати перевагу шкіряній парі, яка буде "дихати" та зможе прийняти форму ноги, адже на відміну від синтетичних матеріалів, шкіра тягнеться.

Знайти таке якісне взуття не проблема, якщо купувати онлайн, однак варто врахувати умови співпраці з магазином. Деякі інтернет-магазини пропонують обрати декілька пар взуття для примірки, але краще дотримуватися порад щодо купівлі. По-перше, правильно виміряти довжину стопи та детально вивчити розміри конкретного виробника. Крупні бренди надають свої розмірні сітки, тож похибка мінімальна. По-друге, детальний опис товару розповість про матеріали, особливості взуття, які можуть розповісти про його зручність, по-третє, відгуки та рейтинг позицій допоможуть зрозуміти наскільки якісним є товар та чи відповідає опис дійсності та, по-четверте, важливо обирати пару зі зручною застібкою, аби дитина могла самостійно швидко і легко її одягати.

Варто також звернути увагу на гарантію від виробника, які дозволять повернути кошти чи обміняти взуття у випадку невідповідності характеристикам, опису чи браку.

0
репостів
0
репостів