Як зекономити на туристичній страховці?

Плануєте подорож у відпустку чи важливу службову поїздку? Турбота про безпеку під час подорожі - це справа першочергова. Однак, чи завжди страховка для виїзду за кордон повинна обходитися вам дорого? В Україні існує можливість зекономити на туристичній страховці, використовуючи сервіс онлайн страхування KIRINS. Давайте розглянемо, як саме це можна зробити та які переваги це надає.

Правило 1. Плануйте заздалегідь

Перше правило економії на страховці - плануйте свою подорож заздалегідь. В цьому випадку час буде працювати на Вас і Ви зможете отримати страховку за низькими цінами в час дії акціїї. Також, якщо ви плануєте багато поїздок протягом року, розгляньте можливість придбання річної страховки, яка зазвичай виходить дешевше, ніж окремі страховки на кожну поїздку.

Правило 2. Оберіть найнеобхідніші опції

Перед оформленням страховки обов'язково ознайомтеся з умовами та оберіть тільки ті опції, які дійсно потрібні вам. Наприклад, якщо ви подорожуєте в країну з високим рівнем медичних послуг, можливо, не потрібно включати в страховку високу суму медичного покриття. Або якщо ваша подорож коротка і ви не плануєте займатися екстремальними видами спорту, можна відмовитися від додаткового страхування на випадок травм.

KIRINS - сервіс онлайн страхування

Правило 3. Використовуйте онлайн-сервіси

Сучасні технології дозволяють оформлювати страховку онлайн, що зручно і швидко. Компанія KIRINS пропонує зручний і простий калькулятор, де ви можете підібрати пропозицію саме за Вашими параметрами серед усіх страхових компаній України. Сервіс подбав про економію Вашого часу та коштів і зібрав всю необхідну інформацію в єдиному місці.

Правило 4. Купуйте схожі продукти разом

Якщо Ви плануєте подорож за кордон на власному авто і купуєте Зелену картку, то придбайте разом з нею й туристичну страховку. Це надасть Вам змогу зекономити на туристичній страховці як оптовому покупцю. Для цього зверніться до менеджерів і попросіть, щоб Вам надали додаткову знижку.

В результаті, виконавши всі поради й дотримуючись простих правил Вам вдасться зекономити на туристичній страховці при виїзді за кордон. Ще маленький лайфхак: для максимальної економії на страховці обирайте варіанти з франшизою. Але будьте уважні, що франшиза сплачується Вами самостійно при кожному страховому випадку. Це може призвести до великих витрат під час подорожі.

0
репостів
0
репостів