Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” завжди Надійний Партнер у Вашій Подорожі!

Транспортна компанія STATUS TRAVEL” - це сучасна компанія, яка займається пасажирськими перевезеннями в місті Одеса, між містами та населеними пунктами України та за її межами з 2006 року.

Основні види Діяльності та Послуги:

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та  пропонує широкий спектр послуг, включаючи оренду автобусів та мікроавтобусів з водієм для комфортних і безпечних поїздок. Наші автобуси вміщують від 8 до 60 пасажирів, що дозволяє задовольнити потреби різних груп. Ми гарантуємо високу якість послуг та конкурентоспроможні ціни, що робить нас найкращим вибором для Вашої подорожі якщо Вам потрібно:

 Замовлення пасажирських перевезень між містами та населеними пунктами України та за її межами.

Оренда автобусів та мікроавтобусів для перевезення груп пасажирів.

Трансфери в Україні та за її межами з аеропортів, залізничних станцій, морських портів та інших транспортних вузлів.

Організація транспортування VIP-пасажирів та ділових мандрівників.

Організація екскурсійних поїздок для туристів та школярів.

Перевезення дітей та школярів до навчальних закладів та їх повернення додому.

Перевезення пасажирів на корпоративні заходи, конференції, семінари та виставки.

Трансфери та транспортне обслуговання для спортивних команд та вболівальників на спортивні заходи.

Екскурсійне транспортне обслуговання туристичних груп, туристичних агенцій та туристичних операторів.

Доставка співробітників - перевезення співробітників підприємств та організацій від місця проживання до місця роботи та назад.

Організація транспортування пасажирів на заходи культурного та суспільного значення.

Паломницькі поїздки святими місцями.

real 1365e9b6 51e7 4035 ab0e 076138678313

Ключові Особливості та Переваги:

Наша компанія відома своєю надійністю та професіоналізмом. Ми пропонуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, гнучкий графік і високий рівень сервісу. Завдяки досвідченим водіям та сучасному автопарку, ми забезпечуємо комфорт та безпеку кожної поїздки.

Переваги компанії "STATUS TRAVEL"

1. Репутація та досвід - за 17 років роботи на ринку транспортних послуг, компанія заробила репутацію надійного Партнера та має досвід роботи з великою кількістю різних Клієнтів та Організацій. Ми здійснили десятки тисяч якісних та комфортних перевезень та маємо більше кількох сотень Партнерів.

2. Надійність та безпека - професійні водії та транспорт компанії “STATUS TRAVEL” відповідають високим стандартам. Регулярне технічне обслуговування транспортних засобів протягом 17 років нашої роботи забезпечує безпечне та надійне перевезення пасажирів по Україні та за її межами.

3. Комфорт - для комфортного транспортування пасажирів під час поїздки чи подорожі, автотранспорт компанії оснащений м'якими відкидними сидіннями, кондиціонером, телевізором, аудіо і відео системами та автономним опаленням. А швидкість і своєчасність його подачі захищає клієнтів від можливого стресу при очікуванні.

4. Сервіс та Клієнтоорієнтованість - компанія задовольняє потреби та бажання клієнтів, пропонуючи індивідуальний підхід та високий рівень сервісу. Гнучкий підхід співробітників компанії до кожного клієнта дозволяє розширювати послуги та опрацьовувати напрямки відповідно до Ваших потреб, бажань та можливостей.

5. Економія витрат - поруч із максимально доступними цінами, компанія завжди пропонує альтернативні варіанти маршрутів при замовленні транспортної послуги від місця посадки до пункту призначення, а також підбір автотранспорту, що дозволяє клієнту вибрати найбільш зручний та економічно вигідний для нього варіант.

6. Широкий спектр послуг – пропонуємо різноманітні послуги, пов'язані із замовленням та орендою транспорту, за наявності кваліфікованих водіїв, здійснюючи перевезення пасажирів на короткі та тривалі відстані, від індивідуального обслуговування VIP-клієнтів до організованих груп.

7. Ліцензія, документи – маємо та надаємо всі відповідні дозвільні документи та ліцензію для надання послуг з пасажирських перевезень, які стали вже невід'ємною частиною індустрії бізнесу, відпочинку, туризму та подорожей.

8. Готівковий та безготівковий розрахунок - наявність зручної для клієнта оплати з укладанням короткострокових та довгострокових договорів. Працюємо з приватними особами, фірмами, банками, навчальними закладами, різними організаціями та установами.

Основні Досягнення та Унікальні Особливості:

За роки роботи “STATUS TRAVEL”, співробітниками компанії створено міцну репутацію у сфері пасажирських перевезень та надання високоякісних послуг нашим клієнтам.

Компанія "STATUS TRAVEL" працює з різними групами клієнтів – від приватних осіб до корпоративних клієнтів та туристичних компаній.

Одною з основних цінностей компанії є безпека наших пасажирів. У зв’язку з цим, ми використовуємо тільки надійний, обладнаний всім необхідним автотранспорт, регулярно проводимо його технічне обслуговання та ремонт, а також ретельно підбираємо досвідчених та відповідальних водіїв.

Замовивши транспорт у компанії "STATUS TRAVEL", Ви можете бути впевнені в його надійності, своєчасній подачі, чистоті та культурі обслуговання пасажирів.

Ми цінуємо кожного нашого клієнта, тому поряд с високоякісним сервісом пропонуємо конкурентоспроможні ціни.

Ми впенені, що наші послуги стануть надійною підтримкою для вашої подорожі або події. Наша компанія відзначається своєю прозорістю, чесністю та високою якістю обслуговування.

Оберіть нас - і ваша подорож стане найприємнішою та найкомфортнішою!

Стабільність та Надійність: 

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” - це не лише ім'я, а гарантія стабільності та надійності у всіх ваших подорожах та мероприяттях. Ми цінуємо свою репутацією надійного та професійного провайдера пасажирських перевезень. . Ми працюємо для того, щоб кожна ваша поїздка пройшла бездоганно, і кожен пасажир відчував себе комфортно та безпечно. 

Завдання та Місія:

Наша місія - забезпечити наших клієнтів найвищою якістю пасажирських перевезень. Ми прагнемо перевершити очікування наших клієнтів у всіх аспектах, починаючи від комфорту та закінчуючи сервісом. Ми віримо, що кожна подорож - це не лише переміщення з одного місця в інше, але і можливість створити незабутні враження та відчути справжню якість обслуговування.

Компанія“STATUS TRAVEL” завжди готова стати Вашим надійним партнером у сфері транспортних послуг!

real 851e5f6e 3ef0 47cf 9b5e 80e7e9e0a490

Замовлення та Контакти:

Ви завжди можете на нас розраховувати, щоб замовити автобус чи мікроавтобус в Одесі або для планування міжміських та міжнародних поїздок. Ми готові забезпечити вам найкращий сервіс та зробити вашу подорож якісною та незабутньою.

З “STATUS TRAVEL” ваша подорож стане витонченою експедицією, яка залишить у вас незабутні враження. Оберіть нас - оберіть надійність та якість!

Хочете дізнатися ще більше про наші послуги або зробити бронювання?

Чекаємо Ваших звернень за адресою statustravel.od@gmail.comабо за телефонами :  +380674860773 ;  +380734860773.  

Наші оператори завжди готові вам допомогти та відповісти на всі ваші запитання.

0
репостів
0
репостів