Розмальовки для дівчаток: веселі та зручні розваги

real 03db5c7c fd3e 4589 a315 64188d038729

Малювання – це цікаве і творче заняття, яке розвиває уяву, дрібну моторику, зорову і рухову пам’ять, координацію та креативність. Проте це хобі потребує багато коштів. Потрібно постійно купувати аркуші паперу, олівці, фарби, фломастери та інше приладдя. Набагато простіше зайти на сайт gamesgo.net та відкрити сторінку де є розмальовки онлайн для дівчат.

Розмальовок на сайті настільки багато, що навіть найбільш капризна юна леді знайде собі гру до смаку.

Яку розмальовку обрати

Вибір розмальовки залежить від уподобань гравця. Спершу слід визначитися з напрямком, у якому користувачу було б цікаво творити:

  • Класична розмальовка. Ігри «Привіт, діти час розмальовувати» чи «Сплеск мистецтва восени» відмінно замінять звичайний альбом для малювання. Тут можна обрати оригінальну картинку та масу яскравих кольорів для її розфарбовування. В інструментах є пензлики, які не виходять за лінії, тож малюнок вийде акуратним та красивим.
  • Татуювання. Якщо ви завжди мріяли про свій тату-салон або хотіли набити малюнок на власному тілі, – то ця серія ігор вам сподобається. Учасник обирає клієнта та тату для нього. У окремих іграх підопічного слід підготувати до процедури. Після цього слід пройти складний процес набивання візерунка. Дійти до фіналу зможуть лише справжні майстри.
  • Розмальовка з приколами. Для тих, кому не цікаво просто розмальовувати картинку, є гра «Злодійка Квін». Головна героїня – та ще вигадниця. Тут дозволяється не лише обрати ілюстрацію, а і задній фон, наліпки, написи та емоджі. Після цього Харлі Квін можна переодягнути та нанести новий макіяж.
  • Копіювання. Для початкових художників, які лише знайомляться з азами образотворчого мистецтва, створена гра «Том і Джері: я вмію малювати». Її суть полягає у тому, що гравець веде курсором по лініях на екрані. Саме з цих простих рисок та кругів згодом вийде справжній малюнок. Привабливість картинки залежить від того, наскільки уважним і терпеливим буде автор. Ця гра тренує м’язову пам’ять та вчить розбирати картинку по деталях, а отже через якийсь час гравець зможе з легкістю малювати Тома чи Джері на папері.

real 48931fbf 27cd 4ac6 9914 6038d359ab44

Окрім цих ігор на сайті є й інші, не менш круті забавки-розмальовки. Зокрема, ви можете створити кумедне емоджі у грі «Посміхаючі фігури» чи зіграти на час, відкривши «Намалюй портрет за 90 секунд».

У окремих іграх є функція пам’яті, відповідно усі попередні роботи гравця зберігатимуться.

Додатковим бонусом є барвистий інтерфейс. Завдяки багатому дизайну можна обрати будь-який сюжет. Теми найрізноманітніші: від веселих звірят до героїв улюблених мультфільмів. Зафарбовувати можна і синього Смурфика, і русалочку Аріель.

real 294d8f2b 76cd 4ff8 ba21 3f55bbbd8631

Як навчитися грати

Стати справжнім художником дуже просто. Для того, щоб розмальовувати картинки до комп’ютера чи ноутбука не потрібно піддувати додаткові пристрої. Всі рухи виконуються з допомогою лівої або правої кнопки мишки. Зручна панель інструментів розташована з боку малюнка. Тож, сміливо натискайте «Play» та починайте гру.

0
репостів
0
репостів