Який з методів видалення небажаного волосся є найефективнішим

podm2

З питанням щодо видалення небажаного волосся на тілі або обличчі доводиться стикатися будь-якій людині незалежно від статі та віку. Найпростіший і найдавніший спосіб позбавлення від небажаної рослинності – бритва. Однак, щоб досягти довготривалого ефекту, слід обирати інші способи. Розгляньмо найпопулярніші ручні та апаратні методи в Хмельницькому.

Ручні методи видалення волосся

prepare 2

До процедур, для виконання яких не потрібні жодне приладдя, належать такі:

  • Вищипування волосин пінцетом. Метод ефективний, але досить болісний, підходить для видалення поодиноких волосин або дуже рідкісних осередків рослинності.
  • Шугаринг. Використання цукрової пасти можливе в салоні та в домашніх умовах. Волосини видаляються з коренем, водночас відлущуються верхні шари епідермісу, забезпечуючи гладкість шкіри.
  • Депіляція кремом. Депіляторний засіб наноситься на волосисту поверхню та витримується протягом часу, вказаного в інструкції. Волосся «спалюється» лише на поверхні, цибулини залишаються в шкірі.

Ефект від використання депіляторного крему зберігається 1–2 тижні, воскової епіляції та шугарингу – до 3–4 тижнів.

Апаратне видалення волосся

laser epil 4 1280x853

Найбільш популярними домашніми та салонними методами є наступні:

  • Електроепіляція. Цей метод застосовується в домашніх умовах за допомогою невеликого приладу, що вищипує волосини. Салонний варіант є ефективнішим, оскільки передбачає руйнування волосяної цибулини. Метод дуже болісний.
  • Фотоепіляція. Теплова дія на волосини відбувається за рахунок світлових імпульсів. Волосяні стрижні випадають разом із коренем.
  • Лазерна епіляція. Метод відрізняється від фотоепіляції більш вузьким спрямуванням світлового потоку. Лазерні промені діють виключно на фолікул, цілісність шкірного покриву не порушується. У багатьох салонах, зокрема в мережі TK Laser в м. Хмельницький, для проведення процедур, застосовується діодний лазер, який діє виключно на темне волосся на світлій шкірі. Для світлого волосся обирають неодимовий лазер, застосування якого викликає болісні відчуття. Після курсу процедур за умови проведення профілактичних сеансів 1–2 рази на рік шкіра залишається гладкою до 5–10 років.

Якщо ваша мета – позбутися волосся безпечно та надовго, обирайте лазерну епіляцію, записатися: https://tk-laser.com.ua/ua/hmelnitskij/lazernaya-epilyatsiya/

0
репостів
0
репостів