Новини Вектор: йдемо в ногу з часом

Молоде, креативне видання про стартапи та інвестиції, підприємництво, маркетинг, it - технології - це все про Новини Вектор.

Враховуючи, що в наш час прогрес у вказаних вище сферах життя відбувається блискавичним чином, необхідно встигати за ним і бути в курсі всього, що трапляється навколо, крокуючи при цьому в ногу з часом. Спостерігати за змінами в житті і описувати їх, неймовірно цікаво і захоплююче. Саме цим і опікується видання.

Про що розповідає інформаційний ресурс

Теми, про які пише видання Новини Вектор, дуже великі і різноманітні. Але їх поєднує одне: це завжди про креатив та інновації:

  • життєвий стиль успішних інноваційних підприємців;

  • історії створення компаній та їх засновників;

  • працюючі кейси;

  • добірка корисних ідей;

  • експертний розбір окремих галузей бізнесу та економіки;

  • з чого почати та як це зробити: гайдлайни;

  • розгляд та докладний розбір факторів, що впливають на галузь;

  • погляд професіонала на окремі галузі бізнесу та економіки.

Видання ніколи не пише про Росію і все, що з нею пов'язане, про непотрібний порожній контент, не висвітлює теми, які вже розкриті.

Контент видання ніколи не містить обговорення особистого життя людей у ​​стилі жовтої преси.

Принципи, якими керується ресурс

Інформаційний ресурс Новини Вектор керується певними принципами під час здійснення своєї діяльності:

  • Об'єктивність: одна із основних принципів ресурсу. Позиція видавництва завжди неупереджена, перш ніж опублікувати будь-яку інформацію обов'язково вивчається вся її таємна, вислуховується думка всіх сторін, яких вона торкається;

  • Оперативність: здійснення швидкої реакції співробітників на події, що відбуваються навколо них, та здійснення ними грамотного, доступного викладу такої інформації;

  • Ініціативність: співробітники видавництва завжди готові розглянути будь-які ідеї та пропозиції, навіть найнеординарніші.

Видавництво Новини Вектор відрізняється простотою та доступністю донесення навіть досить складної інформації до своїх читачів, проте при цьому примітивність статтею виключена.

Видавцем Новини Вектор є молода креативна дівчина Даша Зарівна, яка зібрала навколо себе талановиту команду професіоналів, кожен із яких закоханий у те, чим займається. Враховуючи ту дружню атмосферу, яка панує у видавництві, просто неможливо не створити цікавий і неповторний контент.

Хто читає?

Читачами ресурсу Новини Вектор є підприємці, інвестори, топ-менеджери у бізнесі, стратеги, креативники, айтішники, стартапери та ін. Тобто люди, які стежать за останніми тенденціями у змінах життя та використовують їх для свого прогресивного розвитку. Люди, які не стоять на місці і перебувають у постійному пошуку нових незвичайних ідей та відкриттів.

Багато читачів відзначають дійсний прогрес у кращому розумінні картини сучасного світу після ознайомлення з матеріалами ресурсу.

На сайті ресурсу можна не тільки прочитати статті, але й прослухати найцікавіші подкасти та переглянути відео, при цьому хочеться відзначити саме підхід до подання інформації у видавництва: незвичайний, креативний та супер сучасний.

0
репостів
0
репостів