Четвер, 07 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Щоб не опинитись з валізами на вулиці, ретельно перевіряйте оголошення про оренду житла. У місті Нетішин до поліції звернувся потерпілий із Запорізької області, що планував винайняти житло, а натомість втратив 5600 гривень.

Вже кілька тижнів невідомі по телефону намагаються ошукати підприємців та рядових мешканців Шепетівщини. Спочатку вони представлялись працівниками податкової, а тепер ось головами громад.

Найбільша місячна пенсія на Хмельниччині — майже 200 тисяч гривень. Її отримує один із суддів області. Загалом в області — 359 303 тисяч пенсіонерів, з них мінімальну пенсію у розмірі 2 093 гривень отримують 4,3%.

Пекучий біль, сльози та розпач… 28 лютого 2024 року, виконуючи бойове завдання за призначенням і забезпечення оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації, загинув ще один шепетівчанин, молодший сержант Власюк Ігор Петрович, 5 серпня 1970 року народження.

За минулий рік на Шепетівщині зареєстровано 25 випадків сальмонельозної інфекції, що складає 34,4 на 100 тис. населення при середньо обласному показнику 20,7, це один з найвищих показників в Хмельницькій області. Захворюваність реєструвалася як серед міського населення (17 випадків), так сільського населення (8 випадків).

Сьогодні, 7 березня, начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков спільно з міський головою міста Славута Василем Сидором вручили державні нагороди та відзнаки родинам військовослужбовців зі Славутської громади.

На Шепетівщині в результаті ДТП загинув велосипедист — поліцейські встановлюють обставини події. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 7 березня, близько 00:25 години у місті Полонне по вулиці Академіка Герасимчука.

0
репостів
0
репостів