Розділ Суспільство

У Славуті відбулось вручення державних нагород

Автор 07 березня 2024, 12:21

Сьогодні, 7 березня, начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков спільно з міський головою міста Славута Василем Сидором вручили державні нагороди та відзнаки родинам військовослужбовців зі Славутської громади.

На початку церемонії вручення присутні у залі вшанували пам’ять усіх захисників та захисниць України, які загинули за її свободу та незалежність хвилиною мовчання.

Сьогодні ми втрачаємо найкращих синів та дочок України, які мужньо та самовіддано захищають рідну Батьківщину. Низький уклін рідним та близьким. Вічна шана і слава Героям України!

Далі відбулася церемонія вручення відзнак та нагород.

Відповідно до Указу Президента України від 28 вересня 2023 року №598 Орденом «Богдана Хмельницького ІІ-го ступеня» нагороджений старший лейтенант ФЕДОРЧУК Дмитро Ярославович (ПОСМЕРТНО).

Відзнакою Лиманської міської військової адміністрації №460-20633 нагороджений солдат ТРОХИМЧУК Валерій Віталійович (ПОСМЕРТНО).

Відповідно до наказу міністра оборони України від 02 листопада 2023 року №1377 відомчою заохочувальною відзнакою Міністерства оборони України «Захиснику України» нагороджений молодший сержант ЛЕНИШИН Богдан Михайлович.

Відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України від 05 грудня 2023 року № 2899 почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест» нагороджений молодший сержант ЛЕНИШИН Богдан Михайлович.

Відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України від 29 вересня 2023 року №2266 почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест» нагороджений учасник бойових дій, працівник виконавчого комітету Славутської міської ради, солдат БРАЖУК Петро Олександрович.

Війна не закінчилася …але навіть під час війни життя продовжуються. Україна обов’язково переможе. І обов’язково настане день, коли ми привітаємо один одного з довгоочікуваною Перемогою над підступним ворогом, з Перемогою у боротьбі за свободу та незалежність!

Вічна слава всім, хто став на захист України!

Вічна памʼять кожному й кожній, хто віддав життя за нашу державу!

Слава Україні! Героям Слава!

Пресслужба Славутського МВК.

Останнє редагування 07 березня 2024, 12:26
0
репостів
0
репостів