Четвер, 21 червня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) проходив з 16 по 20 червня у смт. Вовковинці Деражнянського району. Організатори гри – Департамент освіти і науки, управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді – подбали про високий рівень підготовки заходу.

Орендна плата за землю для місцевого підприємця була занижена вп’ятеро
Розділ Бізнес

За позовом Шепетівської місцевої прокуратури річний розмір орендної плати за використання землі вартістю 2,6 млн грн збільшено вп’ятеро. Про це повідомила прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Під час огляду-конкурсу обирали кращу місцеву пожежну команду
Розділ Події

21 червня на території Шепетівського районного сектору відбувся огляд-конкурс місцевих пожежних команд району. Захід мав на меті покращення роботи МПК, спрямованої на запобігання надзвичайним ситуаціям і пожежам у населених пунктах сільської місцевості та готовності до реагування на ймовірні надзвичайні ситуації.

Цьогоріч вперше наше місто отримало абсолютний максимальний результат на зовнішньому незалежному оцінюванні з хімії! Власницею 200-бального сертифікату стала випускниця НВК №3 Анна Сербіна. 

14 травня до Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що близько 22 години на привокзальній площі залізничного вокзалу ст. Шепетівка, невідома особа, погрожуючи предметом схожим на ніж, відкрито заволоділа мобільним телефоном, грошовими коштами та документами 17-річного жителя с. Корчик Шепетівського району. Про це на своїй сторінці повідомив начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

0
репостів
0
репостів