Розділ Спорт

Відбулись змагання з поплавкової ловлі риби

Автор 12 серпня 2014, 21:51

9 серпня в селі Лотівка Шепетівського району відбулись змагання з поплавкової ловлі риби під назвою "Кубок Срібної", спонсором і організатором заходу виступила одна з відомих тютюнових марок.

О сьомій ранку, біля музею М. Островського автобус забрав усіх бажаючих шепетівських риболовів і вже через 2 години, після реєстрації та організаційних моментів, на ставку села Лотівка почались запеклі баталії. 

Учасників поділили на 5 команд по 5 чоловік, які отримали назви: Підсікай, Фортуна, Лотівка, Еліт, Хвиля. Вудку, поплавки, наживки та садки кожен учасник брав свої, тому можна сказати, що готувались учасники до змагань заздалегідь. Використання своїх знарядь, дозволило рибалкам проявити всю фантазію та хитрощі риболовлі, а не покладатись на удачу та рефлекси.

Головний суддя Віжанський Віталій оцінював учасників не лише за кількістю вилову команди, рибалки також змагались в номінаціях: Найбільша риба • Найменша риба • Найважча риба • Найважчий улов • Найдушевніший рибак. Також проводились різноманітні конкурси, такі як наприклад конкурс на найсмачнішу уху чи перетягування канату. При чому за кожен виграний конкурс учасники отримували фішки, які на місці могли обміняти на пиво, чіпси та горішки.

Теплій та дружнйі атмосфері змагань не завадив навіть проливний дощ, який застав рибалок прямо в процесі змагань, більше того, приніс полегшення після спеки, яка стояла в той день. Організатори зазделегідь подбали про дощові плащі, а ще кожен учасник отримав розкладний стілець, тому риболовля була для них максимально комфортною.


Ищите специализованую одежду для рыбалки и охоты? Подробнее здесь вы можете посмотреть лучшие специализованые бренды одежды специально под эти нужды. Експерты магазина ZzZ помогут вам выбрать лучшее снаряжение для вашего досуга на природе.


Отже, в підсумку змагань, 3 місце посіла команда "Підсікай", 2 місце посіла команда "Фортуна", а переможцями стали учасники команди "Хвиля": Шевченко Олександр, Герасимчук Віктор, Мойсеєнко Віктор, Белевський Антон та Петринюк Віталій. Вони представлятимуть наш край 6 вересня в фіналі Чемпіонату «Кубок Срібної», на озері в селі Бортники Івано-франківської області.

Найменшу рибу зловив Карвацький Юрій, вона заважила аж на 7,5 грамів. Найбільший улов був у Герасимчука Віктора.

За перше місце учаники отримали медалі, вудки фірми "Фішер" та дипломи, за друге місце -  також дипломи та професійні рукавиці рибацької фірми "Cormoran", за 3 місце - дипломи, брелки під тютюнової марки та коробочки під приманки.

Хотілось би подякувати торговій марці "Прима Срібна", ТОВ «Аква Партнерс», Федерації риболовного спорту України, а також Скибі Олександру за свято, яке вони подарували рибалкам нашого краю. Будемо сподіватись, що це не останній захід такого масштабу в нашому регіоні, тим паче, що вже ведеться робота над організацією наступного змагання з риболовлі, на цей раз на хижу рибу.

Фото із риболовного змагання "Кубок Срібної"

Останнє редагування 04 серпня 2019, 13:22
0
репостів
0
репостів