Четвер, 05 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Вихованці Шепетівського міського ЦЕНТУМ посіли ІІ місце у Всеукраїнській дитячо-юнацькій еколого-патріотичній грі «Паросток» та нагороджені грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України.

Завтра, 6 січня, відключення відбуватимуться за тією ж схемою, що й останні кілька днів, але є ризик введення додаткових черг. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю АТ Хмельницькобленерго.

У Шепетівсьій районній військовій адміністрації продовжують працювати над покращенням зв’язку для військових та територіальних громад Шепетівського району. Детальніше про це у себе на сторінці розповів начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков.

Представники шепетівського осередку НСОУ «ПЛАСТ» передали Вифлеємський Вогонь Миру Шепетівській міській раді та провели акцію «Різдвяна свічка». Про це розповіли на сайті органу самоврядування.

Напередодні Нового року Євген Бережнюк з позивним «Смерека» в Харкові зустрів Світлану з потяга та негайно – біля залізничного вокзалу – зробив пропозицію стати його дружиною. Про деталі романтичної історії розповіли на офіційній сторінці 3-ї окремої танкової Залізної бригади.

Нетішинський суд призначив 850 грн штрафу пішоходові, якого збив автомобіль Toyota Camry. ДТП сталась у вересні 2022 року, тоді п'яний чоловік переходив дорогу у невстановленому місці. Порушення ПДР він пояснив тим, що у місті мало переходів, тож йому довелося йти проїжджою частиною. Втім, суд до уваги цей аргумент не взяв.

4 січня 2022 року о 23 годині 50 хвилин на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення що пожежу житлового будинку в м. Полонне. Негайно до місця виклику було направлено рятувальників 17 Державної пожежно-рятувальної частини 5 Державного пожежно-рятувального загону.

У місті Шепетівка шахраї виманили у місцевої жительки 20 тисяч гривень. Спрацювала схема "Ваш родич у біді". Правоохоронці вкотре закликають громадян бути більш пильними та обережними під час телефонних розмов з незнайомцями.

0
репостів
0
репостів