Четвер, 26 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Ямполі відбувся благодійний ярмарок, на якому збирали кошти на автомобіль
Розділ Події

Вчора, 25 січня 2023 р., на ринку в смт Ямпіль Шепетівського району відбувся Благодійний ярмарок, метою якого було зібрання коштів на автомобіль для воїнів з 2 роти 1-го стрілецького батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Про це розповіли на сторінці Ямпільско селищної ради.

ППО та Збройні сили України демонструють надзвичайну влучність та фаховість. Значною мірою завдяки їхнім діям об’єднана енергосистема країни зберігає цілісність та функціонує. Проте, не варто забувати, кожне влучання, кожна масована атака мають свої впливи і не минають безслідно.

У селі Припутні прощалась з кулементником Максимом Сидорчуком
Розділ Події

Смерть мужнього бійця Максима Сидорчука із села Припутні, який боронив українську землю від російського окупанта, сколихнула всю Ізяславську громаду, знову нагадала всім про справжнє пекло війни, в якому гине цвіт української нації. Останній бій Максима відбувся 23 січня, де отримав смертельне поранення під час виконання бойових завдань на Харківщині.

У Хмельницькому поліцейські оперативно розшукали і затримали молодика, який кинув гранату у двір будинк. Внаслідок вибуху було пошкоджено два автомобілі та вікна в кількох квартирах. Ніхто не постраждав.

З початком повномасштабного вторгнення росії багато пластунів пішли захищати цілісність України. Але ті, хто залишився у тилу, не сидять, склавши руки. Днями спільними зусиллями з шепетівчанами пластунам вдалось зібрали 100 000 гривень, щоб закупити і передати військовій розвідці дрон DJI Mavic 3.

Шепетівські легкоатлети здобули шість нагород відкритого чемпіонату Хмельницької області
Розділ Спорт

З 19 по 20 січня 2023 року в місті Хмельницький відбувся відкритий чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики у приміщенні, 2023 року, пам’яті Почесного громадянина м. Хмельницький Сіліна Р.І. До участі у чемпіонаті було заявлено близько 10 команд з різних куточків Хмельниччини.

Полонський районний суд визнав 36-річного жителя Шепетівського району винним у домашньому насильстві (ст. 126-1 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Вчора, 25 січня, жителі села Малий Правутин Берездівської територіальної громади провели в останню путь свого Героя-захисника Михайлюка Антона Сергійовича, який загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Соледар Бахмутського району Донецької області.

0
репостів
0
репостів