П'ятниця, 20 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці відбувся концерт з нагоди Дня Соборності України
Розділ Культура

У міському будинку культури сьогодні відбувся тематичний захід з нагоди Дня Соборності України. Детальніше про нього розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Відбулось перше у 2023 році засідання виконавчого комітету під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної, у ході якого розглянули 21 питання порядку денного. Детальніше про рішення розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Сьогод­ні, 20 січ­ня, у міс­ті Ше­пе­тів­ці по вулиці Українській ста­ла­ся по­же­жа. По­ві­дом­лення про займання в жит­ло­во­му бу­дин­ку на­дій­шло близь­ко 18-ої го­ди­ни.  Негайно на місце події прибули вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

18 січня, близько 21-ї години, на одному із блокпостів області патрульні зупинили автомобіль Volkswagen за порушення правил дорожнього руху. Кермувальником транспортного засобу виявився житель міста Славута 1986 року народження.

За публічного обвинувачення Хмельницької окружної прокуратури суд визнав винним 46-річного одесита у шахрайстві (ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України). Його засуджено до 6 років позбавлення волі.

У Шепетівці відбувся традиційний міський фестиваль колядок та щедрівок “Різдвяна зірочка”
Розділ Культура

Щиро з молитвою за Україну та з неймовірною дякою нашим ангелам у формі ЗСУ. Саме так пройшов ХІІІ Традиційний міський фестиваль колядок та щедрівок “Різдвяна зірочка” у Шепетівському міському будинку культури

0
репостів
0
репостів