Розділ Суспільство

Анна Нікітенко - інспектор сектору моніторингу Шепетівського РУП

Автор 09 грудня 2021, 14:58

9 грудня своє професійне свято відзначають працівники підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України. Сьогоднішня наша героїня – Анна Нікітенко, капітан поліції, інспектор сектору моніторингу Шепетівського РУП, відповідальна та цілеспрямована, є гідним прикладом для колег по службі, як потрібно ставитись до професії правоохоронця.

Професія поліцейського в сім'ї Анни Василівни має свою династію: батько присвятив 15 років життя службі в карному розшуку, й сестри також проходять службу в лавах Національної поліції в управлінні карного розшуку та секторі реагування патрульної поліції.

- Все почалось у 2003 році, тоді після шкільної лави я вирішила продовжити сімейну традицію та вступити у лави правоохоронців, - розповідає пані капітан, - довго не вагалась та пішла по стопам батька. Звичайно, було нелегко, відчула усі складнощі служби, та все ж залишилась вірна Присязі.

Анна закінчила Національну академію внутрішніх справ, після років курсантства працювала у секторі превенції м. Славути. Згодом продовжила кар’єру на посаді інспектора сектору моніторингу Шепетівського РУП, де працює і нині.

Аналіз статистичних даних, планування в підрозділах, контроль за виконанням поставлених доручень, - усе це входить до функціональних обов’язків нашої героїні, й вона справляється з ними на відмінно.

Колеги з повагою відгукуються про Анну.

Професійна та компетентна – зазначає очільник сектору моніторингу Шепетівського РУП Микола Дидюк, - її ніколи не лякають складнощі, навпаки, закаляють цю тендітну дівчину й направляють на нові звершення. Завжди можу покластися на неї. Про таких підлеглих можна тільки мріяти.

Поза службою Анна Василівна теж в чоловічому оточенні. Виховує двох синів.

- Мабуть найбільша гордість, коли твої діти мріють стати поліцейськими, для мене це свідчення того, що я недарма обрала таку професію, - наголошує Анна, - в своїх дітях Нікіті та Павлові бачу своє продовження. Дуже вдячна їм за підтримку та розуміння мого вибору служити країні і кожному мешканцю.

В день професійного свята бажаємо нашій чарівній працівниці наснаги та натхнення у її нелегкій професії.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів